top of page

Projekt ROČNÍ OBDOBÍ

Projekt Roční období skončil ......


V projektu společně jsme s modelkami a vizážistkami ztvárnňovali formou Glamour fotografií charakteristické znaky jednotlivých měsíců roku - podle, úrody, počasí, pranostik atd.. Využíváme k tomu nejen výrazné líčení modelek, ale i doplňků (květiny, ovoce, listy, ale i rampouchy atd....). Celý projekt byl realizován v režimu TFP.


Výsledkem bude 13 fotografií a ve finále kalendář pro všechny účastníky projektu. Projekt byl otevřený všem kreativním nápadům. Bylo super setkávat se stejně potrefenými při společné zábavě.


První focení proběhlo 21.1.2017 s modelkou Lucií. Postupně se zapojily další modelky Marie, Helena, Lucka Borůvka, Štěpánka, Martina, Eva, Anička, Simona, Jana, Anežka, Lenka, Marie, Martina, Michaela, Zuzana, Hana, Markéta, Monika, Radka a Romana. Poslední focení bylo v Praze 8. května 2017. V celém projektu nám skvěle sekundovaly naše vizážistky, kterým patří obrovský dík a uznání za skvěle odvedenou kreativní práci.


Při focení jsme se skvěle bavili, vznikala nová přátelství a především nádherné fotografie.

Ty postupně zveřejňujeme v sekci Modelky 2017 a uvidíte. A v sekci Vizážistky shlédnete naše věrné pomocnice, které modelky na focení připravují.


A co dál ? Připravujeme další projekty a ten prázdninový bude více než odlehčený - krazy


777132507



Příspěvky
Archive
Search By Tags
bottom of page